Seriehelg 27-28 november

Helgen 27-28 november var det dubbelt seriespel under två dagar! Vi hade fem av våra serielag igång: Det var spel i division 1, division 2 och division 3 för Lugi 1, 2, 3, 4 och 6 igång. Som ni ser på bilderna har våra klubbkläder nu börjat levereras och delas ut, vilket är extra roligt! Vi håller på att ta upp beställningar för våra ungdomar, som ska ha fått mail i dagarna. Här hittar ni information och ställning för de olika lagen.

Division 1 Syd

division 1
I Malmö fightades vårt 1:a lag under två dagar. Efter fyra härliga vinster av fyra möjliga med mycket bra spel ligger nu vårt 1:a lag i serieledning i division 1. Bra jobbat Nils Ihse, Shaun Ekengren, Max Gotfredsen, Leo Rasmusson, Madeleine Fjaested, Annie Sjöqvist och Martina Henning Stark. Stort grattis!

Division 2 syd B

division 2l1
På hemmaplan spelade vårt 2:a och 3:e lag i Victoriastadion. Härligt kämpande ledde till att 2:a laget nu ligger i topp i division 2 efter fyra stabila lagvinster.
Även Lugi 3 spelade bra, med enbart förlust mot Lugi. Derbyt mellan Lugi 2 och Lugi 3 slutade med vinst för Lugi 2 med 6-2.
division 2l1
Kul också med några nytillskott i laget. Nya funktionärer i kansliet både lördagen och söndagen gjorde så att det kunde bli ett toppenarrangemang!

Division 3 Syd A

division 2l1
I division 2 syd A spelade Lugi 4 enbart på lördagen och åkte ända till Sävsjö för att spela och tog två vinster med sig hem och är nu i serieledning!

Division 3 syd B

I division 3 syd B åkte Lugi 6 till Helsingborg båda dagarna och kämpade på bra. Vi hade många av våra ungdomar med i det laget vilket är riktigt kul att se! Här blev det en vinst och en förlust med sig hem. Bra jobbat!
division 3l2
Nu tar vi juluppehåll från seriespel men 12 februari drar seriespelet igång igen för i stort sett alla våra serielag! Söndagen 13 februari kommer också ungdomsserien spela på söndagen. Vamos Lugi!

Similar Posts