Tävlingar i mars

Äntligen är tävlandet igång igen, vilket vi är väldigt glada för. Här har ni lite av vad som hänt den senaste tiden både kring seriespel, ungdomstävlingar, seniorer och veteraner.

Veteraner åker till Hvidovre

6 mars åkte våra veteranspelare Lotten, Håkan och Linda till Hvidovre, Danmark för att spela tävling. Danskarna anordnar enormt mycket tävlingar varje helg och våra spelare rapporterar om härlig stämning och roliga matcher. Linda vann MD40 vilket vi gratulerar till!

Lergöksträffen

Lergöksträffen i Skälderviken anordnades för seniorer 5-6 mars och 12-13 mars för ungdomar. Vi hade mång av våra seniorer på plats och var riktigt bra stämning i hallen! För att nämna några resultat tog vi en trippel i HSA med 1:a Zack Jeppesen, 2:a Oskar Sundberg och 3:a Daniel Runvik. Även i HSB var med i toppen. 1:a blev Jonathan Falk som är U17-spelare. Han vann över vår veteranspelare Jesper Wirf. I HDA knep Zack och Oskar titeln. I MDA hade vi många par med. Riktigt jämna matcher och tillslut stod Leo Rasmusson och Sanna Lindberg som segrare. Många ungdomar spelade också i MDB där Oskar Hansson knep vinsten med våra U17 -spelare Benjamin Tran och Liv Axler som 2:a. Det var bara ett axplock av resultat men både veteraner, ungdomar och seniorer var igång! Stort grattis till alla spelare!

För våra ungdomar var det aktivitet helgen efter där vi hade mer än 20 ungdomsspelare på plats. Flera föräldrar var med upp och vi vill även tacka Oskar Hansson och Cheddi Liljeström för coaching till spelarna under dagen. Flera ungdomar gjorde sin 1:a tävling vilket är jättekul att flera vill ut och testa på tävlande utanför klubben.

Många framstående resultat både i grupp och slutspel för många spelare av våra spelare. Vi uppskattar också enormt alla föräldrar som är med på tävlingarna och stöttar och peppar.

Seriespelshelg

Under mars har vi också haft seriespelshelg för alla våra sex serielag. Hela tre av våra lagen är i ledning i sina respektive divisioner. Vårt 1:a lag ligger 1:a i Division 1 Syd och vårt 2:a lag ligger 1:a i Division 2 Syd B. Vi får höra att det är riktigt bra stämning i alla lagen och riktigt roligt också att se så många ungdomar som är med i lagen. Här hittar ni alla resultat för våra serielag. https://lugibadminton.se/senior/seriespel/

Ungdomsserien

Samtidigt som våra seniorer var igång hade vi även ungdomsserien som spelades i Skåne. U15 spelade i Landskrona och våra 2 st U13-lag i Malmö. För många av våra ungdomar var det 1:a gången för dubbel och mixed. Föräldrar och lagledare rapporterar om bra spel och goda kämparinsatser!

Similar Posts