Klubbmästerskap arrangerar vi varje år i maj för våra medlemmar. Här samlas våra yngsta spelare, ungdomar, föräldrar, seniorer, veteraner, tränare, elitspelare under en dag i slutet av säsongen. Den roligaste och populäraste kategorin är som alltid generationsdubbel där två generationer spelar tillsammans och möter ett annat generationspar i dubbel.

LUGI Euro Finans Junior Cup arrangerar vi i början på april varje år. Det är en av de största ungdomstävlingarna i Sverige och till senaste upplagan 2023 hade vi 195 spelare. Badmintonspelare möts från ålderskategorin U9 och ända upp till U17. Det spelas matcher tidig morgon till kväll både lördag och söndag. Det brukar vara härliga matcher och även mycket spel mellan matcherna.

LUGI Euro Finans Senior Cup arrangerar vi i november varje år. Det är en av de största seniortävlingarna i Sverige och senaste upplagan 2023 hade vi 228 spelare. Badmintonspelare möts från ålderskategorin i klasserna A,B och även i veteranklasserna. I A, B, C spelar också många ungdomar vilket är väldigt roligt. Från tidig morgon till kväll både lördag och söndag är det aktivitet i hallen. Det brukar vara härliga matcher och även mycket spel mellan matcherna! Under sista speldagen försöker vi också få till domare i finalerna.

Nybörjartävling arrangerar vi minst tre gånger per säsong för våra medlemmar. Här får våra ungdomar chansen att vara med i en tävling där de får spela mot både de som är i sin egen träningsgrupp men också i andra grupper. För dig som inte tävlat tidigare är detta ett jättebra tillfälle att prova på att tävla! Det viktigaste under dagen är inte vem som vinner utan att ha roligt på badmintonbanan, testa på att spela match och lära känna andra spelare i klubben.

VI har också en hel del övriga arrangemang. LUGI Badminton arrangerar tre sammandrag i seriespelet per säsong för våra serielag.Säsongen 2019/2020 kom ungdomsserien igång i Skåne igen vilket är superkul. Vi höll i ett seriesammandrag för U13 och U15 i februari 2020 vilket blev väldigt lyckat. Ungdomsserien spelades också hösten 2020 där våra ungdomslag i U13 och U15 mötte andra klubbar i Skåne. Det senaste seriesammandraget arrangerades våren 2023.

Under loven är vår förhoppning alltid att få in extraträning i mindre grupper. En gång per säsong anordnar vi ett uppstartsläger för våra ungdomar, antingen på våren eller på hösten. Sommaren arrangeras sommarläger för våra medlemmar. Hösten 2019 hade vi ett roligt klubbutbyte med Københavns Badminton Klub. Vi var 13 spelare och fyra ledare som tog tåget över bron där våra ungdomar fick träna med en av de bästa badmintonklubbarna i Danmark. En lyckad dag tyckte både spelare och ledare.Under sommaren har vi både ute- och inneträning för att hålla aktiviteten uppe hos våra ungdomar och seniorer.