Klubbinformation nr 2

Hej alla medlemmar,

Här kommer lite mer information från klubben. Vi är väldigt glada att all träning och tävling är igång igen! Här ser ni lite vad som hänt sedan sist och vad som sker framöver.

Vad har hänt sedan sist

Våra seniorer och ungdomar har varit ute och tävlat, även två seriespelsammandrag för våra 6 st serielag har spelats. Vi är även väldigt glada att ungdomsserien har startat igen i Skåne. Nästa seriehelg är helgen 23-24 april, beroende på division. Mycket info finns på hemsidan.

I mars höll vi i en nybörjartävling. Det blev många jämna matcher och flera föräldrar hejade på i hallen. Tack Erik, Per och My för hjälp under dagen. Nästa chans är lördag 9 april, se här.

Stora framgångar på Ungdoms-SM

Vi har haft flera spelare som spelat Ungdoms-SM i U13 (Uppsala), U15 (Henån) och U17 (Sundsvall) vilket vi är oerhört stolta över. Det var många tuffa matcher för våra spelare. I U13 vann vi silver i DSU13 via Aiwei, brons i HSU13 via Felus och tillsammans tog de silver ihop i mixed. Stort grattis till er! Läs gärna mer här.

Vad sker framöver

  • Nu ger vi halva priset på de 25 första anmälda till Lundaloppet. Maila vårt kansli för veriferingskod. Vi hoppas på ett stort gäng som springer och kan samlas efter loppet!
  • Vill du utbilda dig till domare? 7 maj är det klubbdomarutbildning i Helsingborg. Klubben står för kostnaden. Kontakta kansliet för mer info. Läs gärna här om Emils domarkarriär.
  • Helgen 14-15 maj anordnar vi en stor ungdomstävling. Många ungdomar spelar själv men det behövs flera ideella krafter (ingen erfarenhet krävs). Vill du hjälpa till under helgen, fyll i intresse här.
  • Som vanligt på påsklovet kommer banor finnas lediga att träna på er vanliga träningstid. Någon enstaka tävlingsgrupp har träning, det informerar tränaren om.
  • Lördag 4 juni är det Klubbmästerskap igen, även här behöver vi hjälp. Vi hoppas på fint väder och kringaktiviteter. Allt från nybörjare till våra elitspelare samlas denna dag. Mer info senare.

Klubbkläder

Som ni ser på träning och tävling är de röda klubbtröjorna här. Vi gör en stor beställning för klubbtröja och hoodie, se här. Beställ senast 8 april.

Framtiden

I förra utskicket nämnde vi en del om styrelsens arbete i föreningen, med fokus på engagemang, gemenskap och delaktighet. Både 14-15 maj och 4 juni kommer vi behöva hjälp. Våra sektioner driver också arbetet framåt tillsammans med styrelsen. Här han du läsa mer om dom om du vill bidra.

Har ni frågor eller vill komma i kontakt med oss, maila kansliet på info@lugibadminton.se
Besök också gärna vår hemsida www.lugibadminton.se eller följ oss på Instagram eller Facebook.

Allt gott och vi ses i badmintonhallen,
Daniel (Ordförande) och Christine (Klubbchef)

Vad står vi för i LUGI Badminton

– Engagemang:  Medlemmar ska ges möjlighet att – och uppmuntras till att hjälpa till i föreningen.
– Kvalitet:   Att genom en tydlig riktning för föreningen kan vi höja nivån på alla verksamheter i klubben, där
kompetensutveckling är en del.
  – Gemenskap:   Nya och befintliga medlemmar ska mötas av ett vänligt och proffsigt bemötande från alla aktivitetsledare i klubben. Vi arbetar också för fler sociala aktiviteter både för nya och befintliga medlemmar.

 

Similar Posts