Framgångar för LUGI-ungdomarna i Gripenträffen

Nu har Jonathan tagit sin första HSA-titel. Han höll på att falla på att han knappt kunde gå i matchen mot Alexander Lau, men lyckades med hjälp av kompisar få ordning på skorna till de avslutande matcherna. Det var en riktigt jämn pool där spelarna slog varandra inbördes. Tre spelare hade två vinster var och det blev seträkning. Jonathan hade ett förlorat set mindre och kunde därmed kunna knipa en totalseger framför Alexander.

Jay vann sin första seger i HS U15 och var enligt hans mamma väldigt exalterad och vill satsa hårt! I mina ögon (=Lottens) är dock Jay en kille som inte visar så mycket känslor utåt, så när jag träffade honom samma dag på SM-finalerna på Malmö Badmintoncenter och gratulerade honom – då ryckte han bara lätt på axlarna, log lite – som om det inte var något speciellt alls 🙂 ! Första segern blev det också för Alex Dahlman i U17 efter hårda matcher med tre-setare och förlängningar!

Högst på pallen klev också Joel som gick igenom U11-singel helt ohotad! Tillsammans med Edvin blev det guld även i HD U11. Tror de här killarna väntar på större utmaningar nu! I U11 nivå1 var Aarush i final. Det vara hans andra finalplats, så nu blir det tävlingar på högre nivå.

Hela pallen full av LUGI-spelare blev det i U15-singeln! Tony högst upp, Matthew på silverplats och Lokesh och Alexander (tränar ju med oss) på bronsplatserna! Kanonbra! Tony och Matthew tog hem även dubbeln med Lokesh tillsammans med Felix Glück från Fåken på andraplats, deras andra raka silverplats. Upp på pallen klev också Vivaan som gick till final i HSU17 nivå 1.

Flera av våra duktiga ungdomar testade motståndet i seniorklasserna. Där får de nyttig erfarenhet och tuff sparring! Det blir mycket badminton för flera av dem. Sean och Felus spelade kvartfinal i HDB på söndagmorgonen i Hässleholm för att sedan hinna in till Malmö och kolla SM-finalerna! Det kan man kalla badmintonengagemang!

Similar Posts