Seriesammandraget lördag 9 mars

Lördag 9 mars är det sista seriesammandraget för säsongen! Tre av våra lag har hemmamatch på Victoriastadion! Fem serieomgångar har spelats sedan september 2023 och nu är vi snart i mål för våra seniorlag. Alla våra sex serielag är alltså igång i helgen. För er som är nya på seriespel så är det 8 stycken matcher i en lagmatch, där man spelar 1 herrsingel, 1 damsingel, 2 herrdubblar, 1 mixeddubbel, 1 damsingel och 1 herrsingel.

Hemmasammandrag
Nu är det dags att fylla Victoriastadion! Det är hemmasammandrag för LUGI 2, 3 och 4 i hallen så kom ner och heja med era röda lagtröjor på. Lagmatcherna startar kl 10 och 13 och en lagmatch vara cirka 2,5 timme. Här ser ni ställningen just nu i alla divisionerna i seriesystemet. Hoppas vi ses i hallen på lördag!

Div 1 Syd A med LUGI 1
Div 2 Syd B med LUGI 2 och 3
Div 2 Syd A med LUGI 4
Div 3 Syd A med LUGI 5
Div 3 Syd B med LUGI 6

Lag 1 ligger på 2:a plats i Div 1 Syd
Vårt första lag med lagledare Nils Ihse i spetsen laddar för att resa upp till Askim. Vår internationella nyckelspelare Shaun Ekengren är självklart på plats för att vara med och fajtas. Lägg där till flertalet av våra starka elitspelare och våra unga stjärnskott i klubben. Lag 1 ligger 2:a i serien med enda förlusten mot MBK 1. Lag 1 möter Påvelund och MBK 1. Påvelund är alltid lite trixiga, man vet aldrig vilket lag de tar med men vi är väl förberedda med ett starkt lag. Förra omgången förlorade vi mot ett starkt MBK 1 men på lördag hoppas vi på många jämna matcher och att det kan bli en välspelat lagmatch! Vi är taggade!

Bakre raden: Nils, Shaun, Adrian, Lucas, Jonathan. Främre raden: Mette, Josef, Elin

Lag 2 och 3 fajtas i Div 2 Syd B
LUGI 2 är taggade för att ta hem vinsten i Div 2 Syd B. Tänk att kunna göra det på hemmaplan! Lugi 2 leder serien med lagledare Staffan och Lugi 3 ligger fyra med lagledare Tove. Än så länge är LUGI 2 obesegrade i serien och de vill de förbli. Första matchen blir viktig imorgon för det är mot tvåan i serien och Aura har många starka spelare i sin trupp. LUGI 3 har MBK 2 i sin första match och de har bara förlorat en lagmatch i serien så det blir också en tuff första match. Både lagledare Staffan i LUGI 2 och Tove i LUGI 3 är laddade och hoppas på stort publikstöd. Kom ner och heja på dom kl 10 och kl 13 i hallen.

Bakre raden: Daniel, Jonathan, Isak, Staffan, Linda, Christophe, Karl-Johan, Renkui, Svante
Främre raden: Anneli, Tove, Marcus, Sanna. Målvakt: Oskar:)

Lag 4 har också hemmaplan
Även lag 4 spelar på hemmaplan på lördag. Lag 4 ligger 2:a i Div 3 Syd A trots alla vunna matcher. De har stor chans att vinna serien. Det krävs dock att Helsingborg gör sämre ifrån sig för att vinsten ska vara i hamn. Spännande läge! Lagledare Jonatan Claesson och laget är redo.

Från vänster: Teo, Joel, Hampus, Aiwei, Hjalmar, Johanna, Jonatan

Lag 5 beger till till Kävlinge/Furulund
Vårt lag i Div 3 Syd A behöver inte åka så långt från Lund. Håkan Möller, stabil lagledare i LUGI 5, och hans lag är på andra plats i serien bakom Helsingborg 2. Tappar ettan poäng finns det en chans till första platsen men det återstår att se. Båda lagen som de möter ligger bakom dom i serien så vi hoppas på vinst nu i slutet av säsongen…men man vet aldrig vilka spelare så lagen kommer med.

Från vänster: Sean, Elsa, Per, Cassandra, Jesper och Håkan

Sjättelaget spelar i Malmö
Div 3 Syd B beger sig till Malmö Badminton Center på lördag. Cheddi, vår ordförande och lagledare i LUGI 6 har med sig ett ungt lag till Malmö där några debuterar i seriespel. Cheddi hoppas ta sig ur jumboplaceringen och avsluta seriespelet med bra spel och härlig stämning!

Similar Posts