Vi avstår kval till Badmintonligan

I söndags vann vårt 1:a lag division 1 Syd, vilket vi är otroligt stolta över. En härlig stämning i laget och många fina prestationer under säsongen har lett till att vi till slut vann serien. Helt otroligt!

Parallellt med alla aktiviteter som händer i klubben påbörjade också vår förening under hösten ett långsiktigt verksamhetsarbete. Tillsammans med medlemmar har styrelsen tagit fram ett styrdokument för strategi 2027 som klubben kommer arbeta utifrån: både specifika mål 5 år framåt men också vad som ska genomsyra vår förening. https://lugibadminton.se/lugi-badminton-strategi-2027/

Ett av målen är kopplat till just detta som lyder “Lag i Badmintonligan med minst 80% egna spelare”. Styrelsen upplever att organisationsmässigt har klubben tagit ett extra steg under det senaste året vilket vi är otroligt glada för. Vi vill dock meddela att LUGI Badminton avstår att kvala då vi känner att vi behöver fortsätta på det arbete vi har påbörjat. Styrelsen kommer fortsätta blicka framåt och arbeta för att få organisationen ytterligare plats, se över våra ekonomiska resurser och tränarmiljö som gör att vi kan vara aktuella för ett kval till Badmintonligan i framtiden. Vi är många i klubben som gärna sett att vi tagit chansen men efter noga överväganden har vi kommit fram till detta beslut.

Styrelsen LUGI Badminton
27 april 2022

Similar Posts