SJT i Sundsvall med fyra spelare med

I helgen som gick spelades också första SJT (Swedish Junior Tour) och MJT (Master Junior Tour) i nya Baldershallen i Sundsvall som ni kanske såg på vår Instagram med ungdomar från hela Sverige som samlades! Vi hade fyra spelare representerade som kämpade på mot tufft motstånd på allra högsta nivå. Aiwei, Felus, Sean och Josef var med från LUGI Badminton. Vår huvudtränare Nils åkte med gänget upp och även Aiweis pappa Quan.

Josef spelade i U13 i SJT och lyckades med sin dubbelpartner Ludvig från Umeå ta sig till final och där vann dom. Hela vägen fram utan setförlust, stort grattis! Även i MDU13 blev den en härlig helg för Josef. Här tog han sig i par med Meja från Fyrisfjädern hela vägen till final och även är en stabil vinst och inga setförluster. Än en gång grattis!

Sean, Felus och Aiwei har denna säsong tagit ett steg upp till U15 och får nu möta ofta äldre spelare. Lite nya motståndare och ännu tuffare konkurrens. Trots det stod alla tre för fina prestationer i matcher på alla högsta Sverige-nivå!

Aiwei tog sig till kvartsfinal i både damsingel och mixeddubbel i U15. I damsingel mötte Aiwei slutsegraren i singel men stod upp för sig på ett riktigt bra sätt. Bra jobbat! I Mixeddubbel tillsammans med Felus blev det en jämn tresetare i semifinal mot starkt motstånd.

Även Felus gick till kvartsfinal i herrsingel där han i första matchen lyckades vinna i en tight match och sedan fick han tufft motstånd mot den slutgiltiga tvåan. Riktigt bra insatser från Felus också!!

Sean spelade i MJT (Master Junior Tour nivå 3) och tog sig hela vägen till final efter två bra matcher på vägen fram. I finalen blev slutsegraren lite för tuff.

Nils rapporterar om bra kämpainsatser och även stor förståelse nu från spelarna när vissa nu går upp en åldersklass och det är tuffare motstånd. Tävlingen spelades i den nybyggda Baldershallen i Sundsvall och Quan rapporterar om en helt enorm anläggning! Här ser ni en del bilder från helgen!

Bra kämpat Felus, Sean, Josef och Aiwei! Hälsar LUGI Badminton

Similar Posts