Säsongsavslut våren 2022

Sommaren är på gång och nu närmar sig sommarlovet också. Visst ska det bli härligt men det betyder också att badmintonträningen tar uppehåll.

Vår sista tränarledda träning innan sommaruppehållet blir den 19 juni om inte tränaren meddelar annat. Om din träning inte är tränarledd v. 24 (endast) går det bra att gå ner och spela själv med en badmintonkompis eller med en förälder på din träningstid just den veckan. Säg till i receptionen att ni tillhör LUGI Badminton och att ni vill utnyttja banorna. Ta med egna bollar och racketar. Under v. 24 är bana 15 avstängd.

Om du har någon kompis som vill börja träna kan han/hon anmäla sig här så återkommer vi med mer info!

Träningsgrupperna kommer att ses över under sommaren så grupperna kommer inte att se likadana ut till hösten. Du kommer att få mail i god tid innan säsongen drar igång om när träningen börjar igen till hösten. Där ser du också dina träningstider, som alltså kan vara lite ändrade.

Tänk på att hålla igång med annan träning, träna något som du tycker är roligt och utmana gärna dina föräldrar att vara med på dina träningspass! 

Viktig information från styrelsen
Det kommer att arrangeras sommarläger för medlemmar i juli på Victoriastadion (mer info kommer inom kort). Begränsat antal platser. U13 och uppåt i första hand men beroende på intresse kan detta modifieras.

Styrelsen vill att ni tar max 5 minuter och besvarar följande enkät för att klubben ska fortsätta utvecklas. Tack på förhand!

Ha en riktigt härlig, solig och rolig sommar!

Träningssektionen, LUGI Badminton

Similar Posts