Klubbmästerskap och klubbfest 10 juni

Nu är det dags för vårt efterlängtade klubbmästerskap! Lördagen den 10 juni går det av stapeln. Nytt för detta året är att vi även ses på kvällen för en klubbfest! Mitt på dagen har vi en kort paus för lite information från styrelsen och utdelningar av utmärkelser i föreningen. Det är alltså ingen gemensam grillning mitt på dagen så ta med egen mat.

Som vanligt finns den populära kategorin Generationsdubbel, där förälder och barn spelar tillsammans. Precis som förra året finns “Generationsdubbel yngre” och en “Generationsdubbel äldre”. Beroende på anmälningar delar vi upp kategorierna så det passar alla.
Singelkategorier är: U9, U11, U13, U15 och U17, Senior samt Motion. Beroende på spelnivå kan vi ha två nivåer i vissa ungdomsklasser.
Dubbelkategorier: Mixeddubbel (tjej/kille), Generationsdubbel
Sista anmälningsdag: förlängd till 1 juni (tidigare 28 maj)

Längre ner på sidan hittar ni pris och annan information om vårt klubbmästerskap.
Anmälan till klubbmästerskap
Välkomna med er tävlingsanmälan! 

Klubbfest lördag 10 juni kl 17.00
På kvällen ses vi allihopa i Borgarparken (Norra Fäladen) kl 17.00.Vi bjuder på korv och förfriskning. Alkohol undanbedes denna kväll. Föranmäl er så att vi vet hur mycket mat vi ska köpa. Läs mer i inbjudan nedan och anmäl er här till klubbfesten. Hoppas vi ses även på kvällen för en härlig sommarkväll med roliga aktiviteter!

Inbjudan till Klubbmästerskap och Klubbfest
Klubbmästerskap 2023

Vänligen Tävlingsledningen och Styrelsen

Similar Posts