Sommaruppehåll

Hej alla medlemmar! Precis som ni fått information om är säsongen för våra ordinarie träning för våra ungdomsgrupper nu är slut. Sommaren är på gång och visst ska det bli härligt men det betyder också att ungdomsträningen tar uppehåll.

Vår sista tränarledda träning innan sommaren är fredag 16 juni om inte tränaren meddelar annat. Om din träning inte är tränarledd går det bra att gå ner och spela själv med en badmintonkompis eller med en förälder på din träningstid nu denna sista vecka. OBS! Det är alltså ingen familjeträning lördag 17 juni.

Om du har en kompis som vill börja träna kan han/hon anmäla sig på vår hemsida så återkommer vi med mer info! https://lugibadminton.se/anmalningsformular/

Under sommaren
Det sker en del aktiviteter under sommaren så ha koll på er mail så vet ni vad som händer. Vi återkommer om mer info:).

Hösten 2023
Träningsgrupperna kommer att ses över under sommaren så grupperna kommer inte att se exakt likadana ut i höst. Du kommer att få mail i god tid innan säsongen drar igång om när träningen börjar igen till hösten. Där ser du också dina träningstider, som alltså kan vara lite ändrade. Om du behöver ändrade träningstider maila oss så har vi det i åtanke till hösten. Vi kan inte lova något.

Tänk på att hålla igång med annan träning, träna något som du tycker är roligt och utmana gärna dina föräldrar att vara med på dina träningspass! 
Du kan alltid boka bana själv på Victoriastadion i sommar för bra priser. Öppettiderna är något begränsade bara: https://atllund.se/boka-bana/

Ha en riktigt härlig, solig och rolig sommar! Vi ses i höst!

Mvh Träningssektionen på LUGI Badminton

Similar Posts