Medaljregn över Veteran-SM

En intensiv helg på Veteran SM i Tranås är nu avslutad. Det var ett jättebra arrangemang i fint vårväder med härlig stämning och många bra matcher. Matcherna började redan tidigt på fredag förmiddag och pågick ganska kontinuerligt fram till söndag eftermiddag – det behövdes för att hinna med singel, dubbel och mixed i allt från 35- till 75-årsklasser!

Lugi visade återigen på sin fina bredd genom att vinna medaljer i många olika ålderskategorier. Vi hade fler än 10 deltagare representerade i allt från V35 till V70 och tog medaljer i nästan samtliga ålderskategorier. Bäst av alla gick det för Anneli Anbelin som tog guld i damsingel V45 efter en väldigt stabil seger över Eva Lindqvist. Lugi tog också flera silvermedaljer i både singel, mixed och dubbel genom bl.a. Linda Häggman, Per Johansson, Staffan Thorsén och Cheddi Lindström. Utöver det vann vi också fler än 10 bronsmedaljer. Här nedan listar vi alla medaljörer. WOW!

HSV60: 3:a Håkan Möller

HSV65: 2:a Cheddi Liljeström

DSV45: 1:a Anneli Anbelin

HDV35: 3:a Daniel Runvik/Oskar Sundberg

HSV35: 3:a Daniel Runvik och Oskar Sundberg

HDV50: 2:a Staffan Thorsén

HDV55: 3:a Håkan Möller

HDV65: 2:a Cheddi

DDV40: 2:a Anneli/Karin

MIXED V35: 2:a Linda Häggman

MIXED V40: 3:a Karin

MIXED V55: 2:a Per Johansson

MIXED V60: 3:a Håkan

MIXED V70: 2:a Lotten

Ännu viktigare än medaljskörden var dock samarbetet både på och utanför banan där vi hejade på varandra, coachade, skojade, samåkte och åt goda buffémiddagar på tävlingshotellet. Det inger hopp om mer inför framtiden!

Några utvalda bilder från helgen:

Anneli och Karin
Staffan

Linda
Karin
Håkan
Lotten
Per

Similar Posts