Seniorer och ungdomar i Kristianstad

I helgen har det varit tävlingsintensivt på flera håll! Vi hade ett gäng som tog sig an internationellt motstånd i Varberg, både ungdomar och elitspelare. Sedan har vi haft över 35 ungdomar och seniorer som varit upp i Kristianstad i helgen för First Hotel C4 Cup. Flera av våra ungdomar tävlade för 1:a gången och det var många av coacher ute och peppade våra spelare. Denna gången sätter vi ett extra fokus på våra ungdomar och sedan kan ni gladeligen läsa om alla fina resultat och prestationer i länken här.

I yngsta klassen hade vi tre spelare med, Mia, Ellie och Nikilan. I DSU9 blev det guld till Mia och 3:e plats till Ellie. För Nikilan blev det 3:e plats. I HSU11N hade vi Aarush med i hans 1:a externa tävling och han var nära en vinst i 1:a matchen. I HSU11 spelade Edvin och Yiming många jämna matcher. Här blev det 2:a plats för Yi Ming. Edvin och yiming spelade också dubbel ihop.

I DSU13N hade vi två spelare med Alisa och Renee där båda tjejerna gick till slutspel. I HSU13N spelade Johannes och Milo. Milo tog sig vidare vidare från gruppen och hela vägen till semifinal där han förlorade en jämn match. Johannes hade tre jämna matcher i poolen och var nära att gå vidare.

I HSU15N spelade Alex och han tog sig hela vägen till slutspel. I HSU15 spelade Tony, Rohan, Arvid, Alex. Rohan, Alex och Tony tog sig till slutspel där Tony och Alex möttes i kvartsfinal. Tony blev 3:a. Rohan spelade en jämn match mot den slutliga tvåan i tävlingen.

I HSU17N säger vi grattis till Emilio som tog sig hela vägen till slutspel och vann finalen med stabila siffror. Hans 2:a vinst på kort tid. I HSU17 hade vi Wilmer, Henrik och Casper med. Alla tre gick vidare till slutspel, bra jobbat! Här blev det Casper som tog sig till final men fick ge sig i finalen. Bra jobbat allihopa och en 2:a plats till Casper.

I HDU17 lyckades vi knipa både 1:a och 2:a platsen genom Henrik/Casper och Alex/Emilio.

Tittar vi på seniorklasserna hade vi Cassandra, Svante, Hampus, Martin, Malin, Cheddi och Daniel igång.

Elsa tog sig an DSB denna gången och var när setvinst i flera matcher i poolen. Vi hade även föräldrar på banan i form av Martin och Malin, kul att se. Här var det jämna matcher i HSC för Martin och även MDD för Malin och Martin, där de förlorade i en jämn match. Hampus hade många jämna matcher i HSB och var nära att gå vidare där.

Svante tog sig vidare i en väldigt stor HSB-klass på 34 spelare och där gick han ända till kvartsfinal. Start jobbat!

Cheddi som var runt och coachade spelade också i HSC där han hade många jämna matcher i poolen, när en vinst där. Daniel, vår ordförande, var också igång på banan och här var det väldigt nära för honom att gå vidare från poolen i HSA.

Många föräldrar som berättade om spelare som gått fram och peppat deras barn vilket vi sätter stort värde på. Nu ser vi framemot tävling i Helsingborg och Malmö kommande helg och sedan laddar vi redan nu för vår egen ungdomstävling 14-15 maj.

rpt

Similar Posts