Ge blod och stötta LUGI Badminton

Bli blodgivare – Gör något viktigt för sjukvården och stötta LUGI Badminton.

Behovet av blodgivare i Skåne är stort. Därför vill vår samarbetspartner Sparbanken Skåne bidra till att fler ger blod. Gör något viktigt för sjukvården och stötta samtidigt vår klubb. Sparbanken Skåne ger nämligen dig som ny blodgivare möjlighet att stötta LUGI Badminton ekonomiskt, då de skänker 1000 kronor för varje ny blodgivare.

Skriv ut och ta med följande blankett vid ditt 1:a besök till någon av GeBlods blodcentraler eller blodbussen i Skåne.

Hur funkar det?
Uppfyll grundkraven för att bli blodgivare. Grundkraven för att bli blodgivare i Skåne är att du behöver vara 18-65 år, väga minst 50 kilo och ha en svensk giltig ID-handling, svenskt personnummer samt tala och förstå svenska. På GeBlod.nu kan du göra en snabbkontroll för att se om du har chans att bli blodgivare.

Anmälan
Vill du komma till en blodcentral eller blodbuss behöver du anmäla dig på geblod.nu/bli-blodgivare, därefter blir du kontaktad och får en tid för provtagning.

Stötta LUGI Badminton
Skriv ut nedan länkad blankett och ge den till personalen i samband med ditt första besök på blodcentralen eller blodbussen. Blankett blodgivare LUGI Badminton

Gäller nya blodgivare
Syftet med projektet är att öka antalet personer i Skåne som ger blod. Därför ska den som vill skänka pengar genom banken inte vara registrerad som blodgivare tidigare. Om det visar sig i samband med ditt besök på blodcentralen eller blodbussen att du inte kan vara blodgivare tackar vi för ditt engagemang och Sparbanken Skåne skänker ändå 1 000 kronor till klubben.

Tack för din insats! Nu fyller vi blodbanken och hjälper samtidigt Sveriges bästa badmintonklubb:)!

Christine, LUGI Badminton

Similar Posts