Sista träningen för säsongen!

Nu är träningen snart slut för säsongen. Sista träningen blir vecka 23 (13 juni är sista träningen) om du inte fått annan info från tränaren. 

Träningsgrupperna kommer att ses över under sommaren så de kommer inte att se likadana ut till hösten. Du kommer att få mail i god tid innan säsongen drar igång om när träningen börjar igen. Där ser du också dina träningstider, som kan bli förändrade.

Tänk på att hålla igång med annan träning, träna något som du tycker är roligt och utmana gärna dina föräldrar att vara med på dina träningspass!

Viktig information från styrelsen:
På grund av rådande omständigheter har vi som ni vet fått ställa in flera arrangemang under säsongen. Vi ser nu framåt och hoppas att det snart ser annorlunda ut. Några som vi vill informera om:

  • Det kommer att arrangeras sommarläger för medlemmar i juli på Victoriastadion (mer info kommer inom kort). Begränsat antal platser. U13 och uppåt i första hand men beroende på intresse kan detta modifieras.
  • Vårt efterlängtade KM kommer gå av stapeln i höst för alla medlemmar!
  • Styrelsen har skickat ut en medlemsenkät per mail. Vi vill gärna alla medlemmar fyller i den för att klubben ska fortsätta utvecklas. Maila christine@lugibadminton.se om du inte mottagit länken via mail. Tack på förhand!!

Vänligen Styrelsen och Träningssektionen

Similar Posts