Start av säsongen 2023/2024

Hej alla medlemmar!

Hoppas ni alla haft en bra sommar! Vi håller på att planera alla våra träningsgrupper inför nästa säsong. En del grupper ändras inför säsongen baserat på ålder och nivå så det kan hända att man får en ny träningstid än förra året. Vi försöker alltid att få så bra grupper som möjligt för att det ska passa alla.

Ungdomsträningen och motionsträningen kommer att starta vecka 34, dvs. måndag 21 augusti är 1:a träningstillfället. Inom kort kommer vi att bjuda in till era träningstider. Stämmer inte träningstiderna eller ni har några frågor, svara på det mail ni får. Har ni redan nu frågor om grupper etc maila info@lugibadminton.se så ser vi om vi kan hjälpa er.

Kö till våra grupper
Det är väldigt roligt att så många vill spela badminton och vi är medvetna om att spelare står i kö till våra grupper, både ungdomar och motionärer. En del av er får plats redan nu till hösten, en del av er får vänta. Vi går efter ett kösystem så vi tar er i rätt ordning. Vid terminsstart sker oftast en del avhopp så ca 2 veckor in i terminen finns det oftast ytterligare en chans att komma in i er träningsgrupp om man inte kom med nu direkt vid start.

Varmt välkomna till en ny säsong! Mvh LUGI Badminton

Similar Posts