Planering och gruppindelning pågår

I dagsläget pågår gruppindelning och planering inför höstens arbete. Vi ser också över alla våra arrangemang i höst och vår med nybörjartävlingar, klubbdag, externa tävlingar, träningsgrupper, serielag och andra roligheter. Träningstider kan komma att ändras precis som ni fått information om tidigare. Spelare blir ett år äldre och spelare utvecklas då kan träningstiderna komma att ändras. Just nu sker detta gedigna arbete i vår träningssektion och vi försöker alltid få det att bli så bra som möjligt för alla. Några träningsgrupper kommer också till viss del ändra tid och träningsdag.

Inför hösten kommer också Familjebadminton starta upp på lördagsförmiddagar där medlemmar tillsammans med familjemedlemmar kan gå ner och träna på givna banor och tider. Till hösten kommer vi också starta upp en motionsserie med lagmatcher. Alla detaljer håller på att finslipas och planeras men så fort allt är på plats lovar vi att gå ut med mer information. Maila gärna oss om du har intresse att vara med.

Vi behöver också fler tränare för att våra ungdomar ska utvecklas och kunna ha bra träningsmiljöer. Är du förälder och vill hjälpa till? Eller är du tidigare spelare och nu vill ge tillbaka till sporten? Oavsett vi behöver dig! Hör av dig så berättar vi mer.

Ha en fortsatt bra sommar!

Vänligen Christine

Similar Posts