Var med och bidra till Lunds idrottsliv! Genom att bli sponsor av LUGI badminton så stödjer du en idrottsförening med både stor barn- och ungdomsverksamhet men även framgångsrik seniorverksamhet. Flera hundra barn och ungdomar deltar i träningar och tävlingar varje säsong. 

Klubben ordnar förutom veckovisa träningar också tävlingar på nybörjar- och tävlingsnivå. 

LUGI Badminton är en av de största badmintonklubbarna i Sverige med över 400 aktiva medlemmar varav 320 juniorer. Vårt 1:a lag spelar i division 1 och har under 2010-talet tagit 3 SM-medaljer. 

Vi har tre olika sponsorpaket att erbjuda er som både ger plats för ert företag på våra klubbkläder och innefattar en företagsskylt på Victoriastadion. Det finns även möjlighet att bli supporter till vår förening och då får man en namnbricka vid ingången till Victoriastadion.

Ert bidrag går direkt in i vår verksamhet till bl a klubbkläder, ungdomsläger, ungdomsträningar, banhyra med mera. Förutom att ni via ert sponsorskap stödjer LUGI Badmintons verksamhet så gör vi er synliga både fysiskt och digitalt. Tillsammans så bidrar vi till att hålla Sverige och Lund i rörelse!

Sponsorpaket Diamant. Utifrån en dialog mellan er och LUGI badminton utformar vi ett sponsorpaket direkt anpassat för er. Paketet kan inbegripa delar av nedanstående innehåll men också helt unika upplägg kan göras. Ta kontakt med oss så kan vi påbörja samarbetet.

Sponsorpaket Guld. Logotypetryck omkring axelpartiet på matchtröja. Eftersom tröjorna används under flera år så betalas en större summa 1:a året, därefter lite lägre 2:a och 3:e året. Matchstället används vid tävlingar i hela Sverige av våra ungdomar och seniorer. Alla våra fem serielag och våra ungdomslag använder dem också vid seriespel vilket gör ert företag synligt var än LUGI Badmintons spelare är aktiva.

  • Logotype på hemsidan
  • Namn på bana eller liknande vid arrangerad turnering
  • Skylt med ca måtten 1.4m X 0.5m på kortsidan av badmintonhallen på Victoriastadion.
  • Företagets logga på klubbkläder

Sponsorpaket Silver

  • Logotype på hemsidan
  • Skylt med ca måtten 1,4m X 0,5m på kortsidan av badmintonhallen på Victoriastadion, se illustration.
  • Endast logotype på hemsida, lägre pris.

Sponsorpaket Brons.

  • Stödsponsor
  • Liten företagsskylt på Victoriastadion

Namnbricka. Som en del av LUGI Badmintons insatser för att utveckla klubben och kunna arrangera flera aktiviteter för våra ungdomar så kommer vi under pröva ett nytt sätt att ytterligare knyta kontakt mellan medlemmar, personer nära klubben och LUGI badminton. LUGI badminton erbjuder barn, ungdomar och vuxna träningar och tävlingar på en rad olika nivåer. Ett arbete som i mycket hålls uppe av ideella insatser men som också kräver resurser.

Som en del i detta utvecklingsprogram så kan du nu köpa en namnbricka som sätts upp på Victoriastadion. Intäkter från denna insats kan exempelvis gå till klubbtröjor, träningsmaterial, tävlingsbidrag, ungdomsläger och ungdomstävlingar. 

Namnskyltarna finns i tre olika nivåer och kommer placeras vid vår TV-skärm i ingången till Victoriastadion. Du, din familj eller någon annan i din närhet vill kanske vara med och ha en namnbricka på Victoriastadion?

Det vore mycket kul om du vill vara med och utveckla LUGI badminton, tillsammans så håller vi Lund i rörelse!

För prisuppgifter och mer information ber vi er kontakta oss.