Klubbmästerskap 1 juni

Nu är det dags för vårt efterlängtade klubbmästerskap! Lördagen den 1 juni går det av stapeln (vid stora klasser kan några matcher spelas fredag kväll 31/5). Mitt på dagen har vi en kort paus för lite information från styrelsen och utdelningar av utmärkelser i föreningen.

Som vanligt finns den populära kategorin Generationsdubbel, där förälder och barn spelar tillsammans. Precis som förra året finns “Generationsdubbel yngre” och en “Generationsdubbel äldre”.
Singelkategorier är: U9, U11, U13, U15 och U17, Senior samt Motion. Beroende på spelnivå kan vi ha flera nivåer i vissa ungdomsklasser.
Dubbelkategorier: Mixeddubbel (tjej/kille för tävlingsspelare), Generationsdubbel (förälder+barn). Längre ner på sidan hittar ni pris och annan information om vårt klubbmästerskap. Sista anmälningsdag: 21 maj.

Anmälan till klubbmästerskap
Välkomna med er tävlingsanmälan! 

Klubbmiddag lördag 1 juni kl 16:45
På kvällen bjuder vi på mat i entrén på Victoriastadion kl 16:45-18:30 för medlemmar och familj. Efteråt går vi över till smörlyckan och spelar brännboll/Fotboll/kubb etc. Läs mer i inbjudan nedan. Välkomna till vårt Klubbmästerskap! Hälsar Styrelsen i LUGI Badminton

Similar Posts