Sponsorpaket och samarbeten

Är ni intresserade av att stötta Lugi Badmintons verksamhet? LUGI Badminton är en av de största badmintonklubbarna i Sverige med 400 aktiva medlemmar varav 320 juniorer. Vårt 1:a lag spelar i division 1 och har under 2010-talet tagit 3 SM-medaljer. Här kan ni läsa mer om vår verksamhet.

Vi har tre olika sponsorpaket att erbjuda er som både ger plats för ert företag på våra klubbkläder och innefattar en företagsskylt på Victoriastadion. Det finns även möjlighet att bli supporter till vår förening och då får man en namnbricka vid ingången till Victoriastadion. Läs mer om alternativen nedan.

För prisuppgifter och mer information ber vi er kontakta vårt kansli.

Sponsorpaket

Diamant

Utifrån en dialog mellan er och LUGI badminton utformar vi ett sponsorpaket direkt anpassat för er. Paketet kan inbegripa delar av nedanstående innehåll men också helt unika upplägg kan göras. Ta kontakt med oss så kan vi påbörja samarbetet.

Guld

Logotypetryck omkring axelpartiet på matchtröja. Eftersom tröjorna används under flera år så betalas en större summa 1:a året, därefter lite lägre 2:a och 3:e året. Matchstället används vid tävlingar i hela Sverige av våra ungdomar och seniorer. Alla våra fem serielag och våra ungdomslag använder dem också vid seriespel vilket gör ert företag synligt var än LUGI Badmintons spelare är aktiva.

  • Logotype på hemsidan
  • Namn på bana eller liknande vid arrangerad turnering
  • Skylt med ca måtten 1.4m X 0.5m på kortsidan av badmintonhallen på Victoriastadion.
  • Företagets logga på klubbkläder

 

 

 

Silver

  • Logotype på hemsidan
  • Skylt med ca måtten 1,4m X 0,5m på kortsidan av badmintonhallen på Victoriastadion, se illustration.
  • Endast logotype på hemsida, lägre pris.

Brons

  • Stödsponsor
  • Liten företagsskylt på Victoriastadion

Namnbricka

Som en del av LUGI Badmintons insatser för att utveckla klubben och kunna arrangera flera aktiviteter för våra ungdoma så kommer vi under pröva ett nytt sätt att ytterligare knyta kontakt mellan medlemmar, personer nära klubben och LUGI badminton. LUGI badminton erbjuder barn, ungdomar och vuxna träningar och tävlingar på en rad olika nivåer. Ett arbete som i mycket hålls uppe av ideella insatser men som också kräver resurser.

Som en del i detta utvecklingsprogram så kan du nu köpa en namnbricka som sätts upp på Victoriastadion. Intäkter från denna insats kan exempelvis gå till klubbtröjor, träningsmaterial, tävlingsbidrag, ungdomsläger och ungdomstävlingar. Det vore mycket kul om du vill vara med och utveckla LUGI badminton, tillsammans så håller vi Lund i rörelse!


Namnskyltarna finns i tre olika nivåer och kommer placeras vid vår TV-skärm i ingången till Victoriastadion. Om du, din familj eller någon annan i din närhet vill vara med och ha en namnbricka på Victoriastadion får du prisuppgifter och mer information genom att kontakta vårt kansli här