SJT U17 och U19/Elit i Jönköping 22-23 Oktober

IMG_1605

I helgen spelades SJT U17 & U19/Elit i Jönköping. På fredagen begav sig samtliga laddade LUGI-spelare upp till Jönköping för en helg full av spel.
LUGI Badminton var representerade av hela 8 spelare, 2 stycken i U17 klassen och 6 stycken i U19/elit.  U17 klassen bjöd på tufft motstånd med Sveriges bästa spelare men Johanna och Helen kämpade på bra.
I U19/Elit blev det medaljregn för LUGIs del med hela 6 medaljer. Madeleine vann både singel och mixed tillsammans med Martin, men i finalen i dubbel fick hon och dubbelpartnern Stina Runesson, Aura tyvärr se sig slagna efter en jämn 3-setare.

IMG_1592
Martin tog en bronsmedalj i singel efter en jämn 3-setare i semifinalen. Sen vann han mixeden tillsammans med Madeleine efter en svajig 3-setare i finalen och även ett guld i dubbel tillsammans med Nils.
Nils gjorde väldigt bra ifrån sig och tog sig till en andra plats i singel. Han tog också ett guld i dubbel tillsammans med Martin efter bra spel.

IMG_1550
Christine spelade mycket bra under helgen och lyckades ta sig vidare från gruppen, därefter tog ett stopp efter en välspelad match mot klubbkompisen Madeleine.
Linda och Marcus kämpade på bra i U19/elit men lyckades trots bra spel inte ta sig vidare från gruppen.

IMG_1531 IMG_1583 IMG_1588

Alla segrare och resultat kan hittas här: Länk till TournamentSoftware

Tack för mig,

Marcus Nilsson