SJT U15-U17 Småland 2015 forts.

I helgen var det dags igen för ännu en SJT-tävling som denna gång spelades i Jönköping respektive Tranås. Den här gången var det endast fyra LUGI-ungdomar som deltog i klasserna U15-U17.  Tävlingen bjöd på många bra matcher och tufft motstånd. Alla ungdomarna kämpa på i sina matcher även ifall motståndarna ibland bjöd på lite för tufft motstånd.

Marcus och Jamie vinner med MJT U17.
Marcus och Jamie vinner med MJT U17.

Tävlingen bjöd på bra gemenskap, alla spelare hittade kompisar från olika delar av landet så tävlingen resulterade i härlig gemenskap.
Isak, Marcus och Johanna spelade i U17 klassen medans Rasmus spelade i U15.
I Jönköping på söndagen (red. anm.: på söndagen spelades alla klasser i Jönköping, på lördagen utspritt på tre ställen) blev det blandad framgång för deltagarna. Johanna bjöd på bra motstånd i SJT-klassen men det räckte tyvärr inte hela vägen den här gången. Isak däremot spelade i MJT-klassen och bjöd på bra spel och tog sig till kvartsfinal i singel där det sen tyvärr tog slut. Marcus spelade i SJT-klassen och tog sig vidare från pool-spelet i singeln och sen vann han tillsammans med Jamie Kapell (skogås) hela dubbeln i MJT-klassen.

Rasmus som spelade i Tranås fick även han tufft motstånd men lyckades ta sig vidare i Mixed tillsammans med Kristin Lindberg, Pärlan, men åkte till slut ut i tredje omgången.

Och sen var det över för den här gången, så blickar vi framåt mot nästa tävling!

Marcus Nilsson