Mycket glädje under vår interna nybörjartävling VT2019!

För många unga spelare var detta deras första tävlingen någonsin, andra hade varit med tidigare i interna LUGI-tävlingar. Alla var dock mycket taggade för att spela, heja och ha det roligt!

I alla åldersgrupper (U11, U13 och U15) spelade tjejer och killar tillsammans. Alla spelare, oavsett hur det hade gått i poolspelet, fick spela i slutspel. Ett A-slutspel för de som hade kommit 1:a och 2:a i poolspelet samt ett B-slutspel för de som hade kommit 3:a och 4:a, detta var för att alla skulle få spela så mycket som möjligt under hela dagen. Och mycket spelande blev det! Det var riktigt skoj att se! Det gick mycket bra både för killarna och tjejerna under turneringen.

Resultaten för turneringen kan ni hitta här.

De fina priserna från LiNing lottades ut bland samtliga deltagare – alla med sitt namn på en lottsedel! På så sätt hade alla lika stor chans att vinna pris! Gladast av alla blev nog Viggo, vars namn drogs först och som direkt plockade hem den fina racketbagen!

Dessa interna nybörjartävlingar är otroligt häftiga att titta på. Man ser många barn (och föräldrar) komma dit lite nervösa och förväntningsfulla inför tävlingen och bli så glada när det går så bra. Så mycket spontan glädje och så mycket kämpaglöd! Så kul!

Ett stort tack till alla spelare som kom och njöt av badmintonen idag! Och ett speciellt tack till alla föräldrar och kompisar som hjälpt till att sitta siffervändare när det behövdes!

Mattias Landström & Anton Lindberg