LUGI’s nybörjartävling

Söndagen den 8 november spelades LUGI Badmintons interna tävling, som riktar sig mot spelare som inte tävlat alls eller spelat enstaka tävlingar på nivå 1.

Det var många taggade spelare och mer eller mindre nervösa föräldrar och familjer på plats för att heja och stötta. Trots sjukdomsavhopp och ett par uteblivna spelare flöt matcherna på bra, och spelarna tog flyttade matcher med ro.

Spelarna bjöd sina supportrar på många och långa matcher, där särskilt herrsingel U15 utmärkte sig med ett antal riktigt jämna tresetare.

Ettan och tvåan i varje klass fick diplom, och det lottades dessutom ut ett antal priser bland alla deltagare. En hel del spelare gick nöjt hemåt med bland annat nya badmintonväskor och racketfodral.

Vi i tävlingsledningen och sekretariatet vill tacka alla föräldrar som ställde upp som siffervändare, klippte matchprotokoll, samt stöttade sina ungdomar. Det är viktigt med support, och all hjälp uppskattas.

Nedan presenteras finalisterna i varje klass, i vissa fall med tillhörande bild.

Herrsingel U11: finalist Kevin Lundgren och segrare Aron Carlsson

Damsingel U13: segrare Lisa Sander och finalist Agnes Nilsson
okänt.jpg

Lisa Sander

Herrsingel U13: finalist Jonathan Andersson och segrare Helge Hybbinette
okänt.jpg

finalist Jonathan Andersson och segrare Helge Hybbinette

Herrsingel U15: segrare Jon Righard och finalist Anton Thorsén
okänt.jpg

segrare Jon Righard och finalist Anton Thorsén

Damsingel U11: segrare Liv Axler och finalist Lova Bynke

Damsingel U15: segrare Asha Linh Sugi och finalist Ellen Wrigstad

Vi hoppas att alla spelare har fått lite mersmak för tävling, och att de är sugna på att testa på nästa interna tävling som kommer gå av stapeln någon gång efter jul.

Emma Bovin, Tävlingsledare