LUGI-ungdomarna dominerade i Åke Sandins Minnestävling i Helsingborg i helgen!

Åke Sandins Andreas och AronDet var LUGI som dominerade i HS U13 i Åke Sandins Minnestävlinfg i Helsingborg i helgen. Alla LUGI-spelarna Oscar Trinh, Andreas Meltzer och Aron Carlsson gick vidare från poolspelet. Efter en lång svettig semifinalmatch stod det klart att det var Aron och Andreas som skulle mötas i finalen. Andreas tog hem segern och Aron kom på andraplats. Stort grattis till två stolta LUGI-killar!

LUGI tog också hem segern i HS U11 genom Nils Brontér, som gjorde sin allra första tävling utanför klubben! Familjen hade egentligen trott att de skulleÅke Sandins - Nils
vara hemma igen i Lund vid lunchtid, men det tog hela dagen och så stod Nils där som slutsegrare – lite oväntat för honom själv med riktigt starkt kämpat!

Även de andra två LUGI-spelarna i U11, Sam Knall och Carl Lindvall, gick vidare från poolspelet i HS U11. Starkt det också!

I HS U15 gick både Jonathan Andersson och Alvar Ehinger vidare från slutspelet. Alvar gick till semifinal där han tappade mot slutssegraren.
Elsa Kylefors spelade precis som Nils sin första tävling utanför klubben. Tråkigt nog för Elsa så kom ingen av hennes motståndare i poolen till spel, så hon vann sin pool helt på WO. I slutspelet stötte hon på slutsegraren direkt och det var ju förstås ett lite för tufft motstånd.

Åke Sandins LisaÄven i DS U15 gick båda LUGI-tjejerna Lisa Sander och Ellen Wrigstad vidare från slutspelet. Riktigt bra kämpat av båda tjejerna. Ellen gjorde också tävlingspremiär och visade att hon har gått mycket framåt genom att ta sig vidare från poolspelet. Lisa hade två riktigt tuffa matcher i slutspelet, I semifinalen var siffrorna 21-18 20-22 22-20! Vilken match! Även finalen gick i tre set, så det var säkert en trött men nöjd Lisa efter tävlingen.

Ännu en LUGI-spelare stod som slutsegrare. Det var Josefine Petersson i U17-klassen. Den klassen avgjordes i en pool med fyra spelare, där Josefine vann två matcher klart och även en tuff tre-setare. Nu är det dags för Josefine att spela tävlingar på nivå 2!

Så här skriver Ascer om HS U17: Tävlingen började jättebra för mig. Jag vann mina första matcher och vann gruppen.Åke Sandins Jon och Ascer

Sen var det dags för final där jag mötte Jon som jag hade slagit i gruppspelen men han visade mer vinnarvilja än mig verkade det som och vann därmed finalen mot mig. Han förtjänade den såklart jag grattar honom stort. Jag är nöjd med 2a plats! Jag trodde ändå inte att jag skulle komma hela vägen till final.

/ Lotten Wengberg 201-01- 16