LUGI 4 tog 2 av 4 poäng i serieuppstarten i division 3 syd B

I lördags sammanstrålade 6 förväntansfulla LUGI spelare i Borgebyhallen för att ta sig an BK Kruset och Bjärred. Med oss hade vi även Sara och Jan som supportade och coachade på ett utmärkt sätt. Laget som sådant var sammansatt av flera yngre tonåringar, kompletterat med några spelare som var tonåringar för mycket länge sedan.

LUGI Serielag 4
Från vä: Lotten, Chen, Håkan, Rasmus, Isabella och Johan.

Vi startade med att möta BK Kruset på förmiddagen.
Här visade våra tjejer Isabella (helt outstanding) och Lotten stor stabilitet och vann damsingeln och damdubbeln. Killarna visade lite nervositet så här i uppstarten och förlorade tyvärr alla sina matcher de var involverade i, men både Rasmus och Håkan spelade 3 set i sina singel matcher, så det finns fortfarande hopp för framtiden. Det blev förlust med 6-2.

Efter en snabblunch på 10 minuter, var det dags för oss att möta Bjärred.
Här hade nerverna släppt, Johan och Chen spelade stabilt och vann sina singel matcher lätt. Rasmus hade allt under kontroll och kunde på ett lekfullt sätt finta bort sin motståndare gång på gång. Dubblarna vanns efter bra spel från killarna, och tjejerna fullständigt defilerade i sin matcher. Slutligen så vann vi den avslutande mixedmatchen, där Lotten med sitt fantastiska spelsinne styrde upp matchen till vinst. Det blev vinst med 8-0, utan set förlust!

mvh,
Håkan Team ledare