Lugi 4 har äntligen kommit igång med seriespelet!

På grund av få lag i division 3 så blev första serieomgången inställd och det blev först nu denna helg seriespelet kom igång.

Sju stycken förväntansfulla spelare drog i väg upp till Mörrum. Efter att ha laddat upp med en lunch på Max i Kristianstad kom vi fram till Norrevångshallen i ett regnigt Mörrum.

Vi började med att möta Christianstad BMK. Tove, Isabella, Michael och Christian visade vägen direkt, genom att vinna sina dubbelmatcher. Marcus, som är en klippa på Herrsingeln, visade fint spel och vann herrsingel 1 och även Pontus vände till sin match på herrsingel 3 på ett suveränt sätt. Tove och Håkan kunde sedan på ett enkelt sätt i mixed säkerställa slutresultatet 6-2.

Mot Team Blekinge Väst blev det svårare och det blev förlust med 3-5. Marcus och Håkan vann herrsingel 1 och 2, men därefter ville det inte gå vår väg. Tove förlorade en jättehård tresetare, Christian förlorade sin singel hårfint och i första dubbeln blev det förlust 22-20 i avgörande set. Hade vi haft hemma match i stället så…

Totalt sätt gjorde vi en bra insats, och det var härligt att träffa de andra LUGI-lagen på Restaurang Godset senare på kvällen för att höra hur det gått för dom. Bra ordnat Paul!

/Håkan Möller

Marcus, Isabella, Håkan, Tove, Michael, Christian och Pontus på golvet, efter segermatchen mot Christianstad
Marcus, Isabella, Håkan, Tove, Michael, Christian och Pontus på golvet, efter segermatchen mot Christianstad