Lyckad klubbresa till Frölundaspelen!

Fredagen den 24:e april packade vi in 27 personer, både ungdomar och seniorer i fyra minibussar för att åka upp till Göteborg för att tävla i Frölundaspelen och i Askims Elittävling. Väl framme på hotellet i centrala Göteborg hade vi lite genomgång om hur och när vi skulle ge oss iväg dagen efter.

Därefter var det lite fritt och många satte sig i jacuzzin medan andra gav sig i väg för att köpa frukt och ladda inför den kommande dagen.
VFrölunda-Rasmus&Marcus
Rasmus och Marcus laddar inför kommande matcher.

Lördagen blev lång och tuff, men vilken klubbanda och kämpaglöd alla visade! I och med vi var många som hejade och stöttade varandra, så var det som att spela på ”hemmaplan”. Det var spel för flera fram till klocka 8 på kvällen. Väl tillbaka på hotellet hade vi en fantastisk sportbuffé utan begränsningar på hur mycket vi kunde äta. Här kunde alla ungdomar och seniorer lära känna varandra lite bättre, för att göra sammanhållningen ännu bättre i klubben.

På söndagen var det dags för finalspel och vilka framgångar vi hade!

Murong Li, var vår spelare med störst framgångar. Murong kom 2:a i DS U13, 1:a i DD U13 tillsammans med Annika Stein och 1:a i MD U13 tillsammans med Christian Möller. Christian slog även till med att bli 2:a i HS U13.VFrölunda - Christian&Murong

I U15 klassen hade vi också framgångar, Isak Sanick tillsammans med Johanna Sjöstedt blev 3:a i MD. Vidare så gick Johan Hultqvist tillsammans med Isak Sanick till semifinal i dubbel, vilket även Rasmus Janmyr gjorde tillsammans med sin norska partner.

I HSA gjorde Nils Ihse en imponerande insats och slutade 2:a, kanonbra! Även i DDB gjorde Isabella Bergman och Tove Rasmusson lysande insatser och även de blev 2:a. I elitklassen blev det inget finalspel, men Martin Forssberg tog ett antal fina skalper i singeln och även i mixed och då tillsammans med Madeleine Persson.

Klubbresan blev verkligen lyckad!

/Håkan