Familjefest vid Kinnarp Interior Open

Ungdomstävling i Helsingborg med Nivå 1, Rookie Tour (RT) och Nivå 3, Master Junior Tour (MJT).

LUGI var där med 17 spelare – tre i MJT och 14 i RT. Dessutom var lika många föräldrar där – nej, faktiskt fler, många hade båda sina föräldrar med. Vilket föräldragäng!

Det var så roligt att se hur föräldrarna var med vid banan på ett så positivt sätt, gick in vid pauser och mellan set och stöttade och uppmuntrade på bästa sätt. Bosse och jag har varit eller är tränare för de flesta av ungdomarna och åkte till Helsingborg för att titta och gick såklart in och coachade lite också. Det gick riktigt, riktigt bra för LUGI-spelarna. Det var fantastiskt att se hur de verkligen gav allt och kämpade för varje boll.

Härligt att se också hur juste och trevligt alla LUGI-spelare uppträder! Tack ungdomar – det glädjer ett LUGI-hjärta!

Mest familjefest blev det för familjen Toncev där Helena vann U15 i RT och Viktor var i final i HS U15 RT och familjen Petersson där Emilia vann U13 och Josefine vann U17!

Helena Kinnarp
Helena tar guld i U15 RT

 

Det blev fler vinster än så till LUGI: Yunshan Luo vann HS U13 i MJT och Oskar Hansson vann HD i U15 MJT. I Rookie Tour hade vi även Andreas Meltzer och Alvar Ehinger i semifinal. Riktigt starkt av Alvar som bara spelat några få tävlingar tidigare!

Kinnarp Andreas
Andreas och Alvar vinner brons! (Andreas på bild)

 

Yunshan vann HS U13
Yunshan vann HS U13 MJT

Några av familjerna fångade jag på bild: Familjen Toncev med Filip, Viktor och Helena. Familjen Petersson med Emilia och Josefine och Oscar Trinh med pappa

Familjen Petersson
Familjen Petersson
Toncevs Kinnarp
Familjen Toncev
Trinh Kinnarp
Familjen Trinh

/Lotten Wengberg