Auraslaget i Malmö

Auraslaget den 1 december var en ungdomstävling på nivå 1 och nivå 2. För några var det första tävlingen utanför klubben: för Alex Guan, Axel Mattsson och Love Mansfeld, som alla vann vars en match. Alex förlorade sen ganska jämnt mot mer tävlingsvana spelare. Men han gav inte upp utan kämpade på vidare och blev trea i tävlingen. Han tyckte det var jätteroligt Och vara siffervändare var också en trevlig och bra upplevelse, se collaget nedan.

Ivar Aspelund, HS U15 nivå 1, har nosat på finalplats tidigare och nu lyckades han ta dig till final efter riktigt bra spel. Anton Bengtsson fick gå upp en åldersklass till U13 och det gjorde han med den äran och tog sig ända till kvartfinal. I damsingel U15 blev det några rena LUGI-möten. Liv Axler ville utmana med att gå upp och spela i U15, vann sin pool men ställdes sen mot Julia Bengtsson, en match som Julia vann. I poolspelet möttes Julia och Emilia Petersson i en stenhård 3-setare, som Julia till sist vann. Ni ser syskonen Bengtsson med pokaler och medalj nedan.

Det blev klasseger i tävlingen! Den stod Julia och Emilia för i DD U15 nivå 2. Första dubbelmatchen var en spännande 3-setare medan finalen var en promenadseger. Starkt spelat tjejer! Ni ser dem vid prisutdelningen i collaget nedan, där det finns spelbilder från dubbel, Julias singel och Antons singel.

/ Lotten, Marie Bengtsson och Lisa Wang