LUGI besöker spanska klubben Viladecans!

Förra sommaren var den spanska klubben Viladecans på besök i Sverige och tränade med oss i LUGI en hel vecka, och idag var det då äntligen dags för LUGI att åka till Barcelona. På denna sida kommer under veckan att publiceras om våra spelares träningar och andra äventyr med sina spanska vänner.

Dag 1
Vi lämnade av 7 taggade spelare på Malmö station då inga tåg körde sträckan Lund-Malmö. Ikväll blir de hämtade av sina värdfamiljer i Barcelona för att installera sig där och imorgon drar första träningen igång.

Lugi åker till spanska klubben Vildecans

Dag 2-4

Hej!

Hoppas ni har det bra i Sverige men ni har det i alla fall inte bättre än vi har det med sol, bad och en riktigt härlig värme!!

Dag 2.1

Förutom allt detta så får vi ju göra det vi tycker om allra mest, ATT SPELA BADMINTON (och äta mycket god mat). Värdfamiljer behandlar oss väldigt bra och vi får alltid mängder med mat medskickade till varje träning!

Upplägget för veckan har sett ut så här:

9:00- 14:00 Träning och eftermiddagarna med diverse aktiviteter. Väldigt långa intervaller både på alla badmintonövningarna och som sagt på själva träningen. Men detta har trots allt fungerat väldigt bra.

Aktiviteter har sett ut som följande:

Måndag eftermiddag: Då gick vi runt på la rambla och såg diverse Gaudi skapade byggnader och det blev självklart också en del av Barcelonas fem stjärniga shopping!! Men vi fick vänta med Gaudis mest fantastiska skapelse till på tisdagen.

Dag 2.3 Dag 2.4 Dag 2.5

Tisdag eftermiddag: Vi fick en guidad tur både utanför och inne i den ståtliga sagrada familia.

Dag 3.4 Dag 3.3 Dag 3.2 Dag 3.1

Onsdag eftermiddag: Vi åkte till stranden, det blev både sol och bad!

Day 4.3

Efteråt så gick vi till en spelhall och tog det lugnt med hela gänget! Värt att nämna är att Ran är starkare än Leo, som vi såg på prisskillanden!

Day 4.2 Day 4.1