Övriga arrangemang

Under säsongen har LUGI Badminton utöver våra två stortävlingar, klubbmästerskap och nybörjartävlingar även andra arrangemang för våra ungdomar. Pga det rådande läget har en del av dessa aktiviteter blivit inställda under de två senaste säsongerna.

LUGI Badminton arrangerar tre sammandrag i seriespelet per säsong för våra serielag.
Säsongen 2019/2020 kom ungdomsserien igång i Skåne igen vilket är superkul. Vi höll i ett seriesammandrag för U13 och U15 i februari 2020 vilket blev väldigt lyckat. Ungdomsserien spelades också hösten 2020 där våra ungdomslag i U13 och U15 mötte andra klubbar i Skåne. Det senaste seriesammandraget arrangerades oktober 2020.

Under loven är vår förhoppning alltid att få in extraträning i mindre grupper. Här nedan ser ni våra tränare Leo och Lotten hålla i lovträning.

lotten
leovisar

En gång per säsong anordnar vi ett uppstartsläger för våra ungdomar, antingen på våren eller på hösten. Sommaren 2020 arrangerades ett lyckat sommarläger enligt gällande restriktioner. Här kan ni läsa mer om lägret.

allasommar
innesommar

Hösten 2019 hade vi ett roligt klubbutbyte med Københavns Badminton Klub. Vi var 13 spelare och fyra ledare som tog tåget över bron där våra ungdomar fick träna med en av de bästa badmintonklubbarna i Danmark. En lyckad dag tyckte både spelare och ledare!

match
spel
spelakort"
spelare

Under sommaren har vi både ute- och inneträning för att hålla aktiviteten uppe hos våra ungdomar och seniorer.

LUGI Badmintons förhoppning är också att så fort det är möjligt få till en klubbresa igen med våra medlemmar där både seniorer och juniorer åker på en gemensam tävling och bor över. Det var varit väldigt uppskattat den senaste gången och vi hoppas snart kunna anordna det igen!