LUGI Euro Finans Junior Cup

I början på april varje år arrangerar vi LUGI Euro Finans Junior Cup. Det är en av de största ungdomstävlingarna i Sverige och senaste upplagan hade vi 218 anmälningar. Badmintonspelare möts från ålderskategorin U9 och ända upp till U17 spelas det matcher tidig morgon till kväll både lördag och söndag. Det brukar vara härliga matcher och även mycket spel mellan matcherna!

Det är ett stort arrangemang och för att få det att fungera behövs en del ideell hjälp. Vi är väldigt tacksamma om föräldrar till barn och våra ungdomar kan tänka sig att hjälpa till. Likadant om våra seniorer kan hjälpa till och bidra. Här kan ni se en del arbetsuppgifter som behövs:

  • Coachning för våra egna spelare deras ungdomstränare
  • Siffervändning vid matcherna gärna av andra ungdomar som inte tävlar den helgen
  • Föräldrar som sitter i sekretariatet och skriver in resultat, fyller på med badmintonbollar, ropar upp matcher
  • Se till så matcherna flyter, har kolla på spelare i hallen och även personer från andra klubbar ifall en spelare inte är på plats

Tyvärr fick vi ställa in våren 2020 pga. corona men vi hoppas kunna arrangera vår tävling i april 2021. Den senaste LUGI EuroFinans Junior Cup hölls i april 2019 och samlade 218 ungdomar från hela södra Sverige. Här kan du läsa Lotten Wengbergs tankar över den roliga helgen. Vi vill också tacka Mattias Wallin som var tävlingsledare under helgen och alla andra av våra många funktionärer som hjälpt till!!

junior 1
junior 2