LUGI Euro Finans Senior Cup

I november varje år arrangerar vi LUGI Euro Finans Senior Cup. Det är en av de största seniortävlingarna i Sverige och senaste upplagan hade vi 220 spelare med. Badmintonspelare möts från ålderskategorin i klasserna A,B och även i veteranklasserna. I A,B, C spelar också många ungdomar vilket är väldigt roligt. Från tidig morgon till kväll både lördag och söndag är det aktivitet i hallen. Det brukar vara härliga matcher och även mycket spel mellan matcherna! Under sista speldagen försöker vi också få till domare i finalerna.

Det är ett stort arrangemang och för att få det att fungera behövs ideell hjälp. Vi är väldigt tacksamma om föräldrar till barn och våra ungdomar kan tänka sig att hjälpa till. Likadant om våra seniorer kan hjälpa till och bidra. Här kan ni se en del arbetsuppgifter som behövs:

  • Coachning för våra egna spelare deras ungdomstränare
  • Siffervändning vid matcherna gärna av andra ungdomar som inte tävlar den helgen
  • Föräldrar som sitter i sekretariatet och skriver in resultat, fyller på med badmintonbollar, ropar upp matcher
  • Se till så matcherna flyter, har kolla på spelare i hallen och även personer från andra klubbar ifall en spelare inte är på plats

Tyvärr fick vi ställa in hösten 2020 pga. corona men vi hoppas kunna arrangera tävlingen igen hösten 2021. Den senaste LUGI Euro Finans Junior Cup hölls i november 2019 och samlade 220 badmintonspelare från hela Sverige.