Klubbmästerskap 2015 – Lottning och tider

124 anmälda till årets klubbmästerskap, vilket är väldigt många, kul!

Lottning samt matchtider finns nu tillgängliga här: Lottning samt matchtider

Tänk på att vara uppvärmd och redo för spel i god tid före match, åtminstone 15 minuter innan utsatt matchstart.

Frågor eller funderingar skickas med fördel till km@lugibadminton.se

Med vänlig hälsning och stort lycka till,

Gustaf

Publicerad i Juniornyheter, Nyheter, Seniornyheter, Veterannyheter

Lyckad klubbresa till Frölundaspelen!

Fredagen den 24:e april packade vi in 27 personer, både ungdomar och seniorer i fyra minibussar för att åka upp till Göteborg för att tävla i Frölundaspelen och i Askims Elittävling. Väl framme på hotellet i centrala Göteborg hade vi lite genomgång om hur och när vi skulle ge oss iväg dagen efter.

Därefter var det lite fritt och många satte sig i jacuzzin medan andra gav sig i väg för att köpa frukt och ladda inför den kommande dagen.
VFrölunda-Rasmus&Marcus
Rasmus och Marcus laddar inför kommande matcher.

Lördagen blev lång och tuff, men vilken klubbanda och kämpaglöd alla visade! I och med vi var många som hejade och stöttade varandra, så var det som att spela på ”hemmaplan”. Det var spel för flera fram till klocka 8 på kvällen. Väl tillbaka på hotellet hade vi en fantastisk sportbuffé utan begränsningar på hur mycket vi kunde äta. Här kunde alla ungdomar och seniorer lära känna varandra lite bättre, för att göra sammanhållningen ännu bättre i klubben.

På söndagen var det dags för finalspel och vilka framgångar vi hade!

Murong Li, var vår spelare med störst framgångar. Murong kom 2:a i DS U13, 1:a i DD U13 tillsammans med Annika Stein och 1:a i MD U13 tillsammans med Christian Möller. Christian slog även till med att bli 2:a i HS U13.VFrölunda - Christian&Murong

I U15 klassen hade vi också framgångar, Isak Sanick tillsammans med Johanna Sjöstedt blev 3:a i MD. Vidare så gick Johan Hultqvist tillsammans med Isak Sanick till semifinal i dubbel, vilket även Rasmus Janmyr gjorde tillsammans med sin norska partner.

I HSA gjorde Nils Ihse en imponerande insats och slutade 2:a, kanonbra! Även i DDB gjorde Isabella Bergman och Tove Rasmusson lysande insatser och även de blev 2:a. I elitklassen blev det inget finalspel, men Martin Forssberg tog ett antal fina skalper i singeln och även i mixed och då tillsammans med Madeleine Persson.

Klubbresan blev verkligen lyckad!

/Håkan

Publicerad i Juniornyheter, Nyheter, Seniornyheter

Lilla Höllvikscupen 2015

DSC_0449

Lugi BK has been very successful in Lilla Höllvikscupen 2015. We have won in HS U13N final (Filip Toncev) and have had three second places in DS U17N (Judy Lou), HS U15N (Noah Carlsson) and HS U11N (Andreas Meltzer). We have also had one semi finalist in DS U13N (Beatrice Karlsson) and 3 quarter finalists in HS U13N (Simon Dalhammer, Eliot Oden and Viktor Toncev).

Best Regards,

Mladen Toncev

Publicerad i Juniornyheter, Nyheter

Klubbmästerskap 2015

Nu är det dags för LUGI Badmintons klubbmästerskap 2015.

När: 23:e Maj
Var: Victoriastadion
Hur:

  • Juniorer – U11,U13,U15 samt U17. Singel.
  • Seniorer – Damsingel, Herrsingel och Mixeddubbel.
  • Generationsdubbel – En förälder och ett barn
  • Motion – Herrsingel och damsingel

Anmälan till km@lugibadminton.se senast 9:e maj.

Avgift: 50 kr per kategori (50 kr per singel-spelare, 50 kr per dubbel/mixed-par)

Grillning på kvällen klockan 18.00

Fullständig inbjudan finner ni här

 

Publicerad i Juniornyheter, Nyheter, Seniornyheter, Veterannyheter

LUGI 5 i Hässleholm

Den här gången mönstrade LUGI 5 ett lag med bara U15-spelare förutom undertecknad veteranspelare. Vi visste att det skulle bli tuffa matcher att vinna med tanke på att lagen vi skulle möta låg en bra bit över oss i serietabellen.

Det var dock ett taggat gäng och Johanna och jag hade fått bra tillfälle att spela oss samman på seniorträningen i torsdags. Vi vann också den första dubbeln mot Bjärred! Isak visade redan i förra seriesammandraget att han är en duktig mixedspelare och han och jag vann mixeden. Så den matchen tappade vi med 2-6.

Det var riktigt roligt att se hur killarna kämpade och satsade i både singlar och dubblar.

Rasmus fick stiga upp och ta förstasingeln mot Bjärred. Bara sammanbitna ansikten och målmedvetet spel för att vinna varje boll. Mot Kruset vann vi inga matcher, men Johanna spelade kanonbra i singel och tog andra set med 21-19. Kruset-ledarna kom t o m fram till mig och berömde ungdomarna för att de spelade så bra mot deras rutinerade seniorspelare. Albin kämpade sig fram till 21-23 i andra set efter att ha legat under med 16-20. Det kallar jag att kämpa hela vägen! Rasmus spelade mot en ”2-meters-stör” som hade all möda i världen att vinna bollarna när Rasmus stod där som en vägg och returnerade allt – och trixade lite förstås! Johan spelade två mycket jämna singlar och kunde mycket väl tagit set i båda matcherna.

Det märks att det finns en ”go” sammanhållning i det här gänget. De har ju varit ute i hetluften hela gänget en hel del den här säsongen. De tycker alla att spela i serien mot äldre och mer erfarna spelare är värdefullt och utvecklande.

Tack för en härlig serielördag!

Lotten Wengberg
Lagledare LUGI 5

Publicerad i Uncategorized

Rookie Team Cup

Rookie Team Cup 2015

Från vänster Viktor Hylander, Filip Toncev, Ellen Winter, Beatrice Karlsson, Julia Spencer Kongstad, Lisa Sander, Helge Hybbinette, Elliot Odén och Viktor Toncev.

Här är U13-gänget som representerade LUGI med stor entusiasm och kämpaglöd i dagens Rookie Team Cup i Victoriahallen. Vi föräldrar och andra familjemedlemmar som hjälpte till hade väldigt trevligt tillsammans och fick både nya erfarenheter och vänner på ”cupen”! Det var också spännande att se hur de olika föreningarna hade sin speciella spelstil. Gemensamt för alla team var fin laganda och gott kamratskap.

Mvh

Lagledare Anna Spencer

Publicerad i Uncategorized

LUGI Euro Finans Junior Cup 2015

Anmälan till LUGI Euro Finans Junior Cup 2015 är nu öppen.

Inbjudan Junior Cup 2015

Anmälan

Mvh

Tävlingsledningen

Publicerad i Juniornyheter, Nyheter

LUGI Badminton dominerar A-klass och U15 på Mörrumsträffen 2015

Mörrumsträffen 2015

Mörrumsträffen är över för denna gång, och när allt damm lagt sig så visar LUGI Badminton styrka både i A-klass och i U15.
HS-A
1: Gustav Andersson
2: Nils Ihse
3: Jonny Nilsson och Leo Rasmusson
HD-A
1: Leo Rasmusson, LUGI & Pontus Rydström, MBK
MD-A
1: Gustav Andersson & Emma Bovin
HS-U15
1: Isak Sanick
2: Rasmus Janmyr
3: Johan Hultqvist
HD-U15
1: Rasmus Janmyr & Isak Sanick
MD-U15
1: Isak Sanick & Tilde Pilblad
Extra stort grattis till Isak Sanick som blev utvald till turneringens bästa spelare.Turneringens spelare - Mörrumsträffen

Bra jobbat alla LUGI-spelare!

Länk till fullständiga resultat

Gustaf Fjaestad
2015-03-02

Publicerad i Juniornyheter, Nyheter, Seniornyheter

Klubbresa till Frölundaspelen 2015

Hej,

Den 25-26e April åker LUGI Badminton till Göteborg och Frölundaspelen tillsammans. Det kommer kosta 500 kr per person, och då ingår resa, boende samt tävlingsavgifter. Spelarna står själva för maten.

Tävlingen vänder sig till spelare på nivå 3 (dvs. ingen nybörjare tävling) och då i klasserna U9-U17, samt klass Elit, A & B. För mer information om tävlingen, anmälan etc. se inbjudan här: Inbjudan Klubbresa 2015

Med vänlig hälsning,

Gustaf Fjaestad, Håkan Möller, Mia Wengberg och Sebastian Larsson

Publicerad i Juniornyheter, Nyheter, Seniornyheter, Veterannyheter

Senior-SM i Uddevalla

I helgen spelas Senior-SM i Uddevalla, och redan idag spelades kvalet, med bra resultat för LUGIs spelare. Klicka på namnen nedan för att se resultat samt kommande matcher för respektive LUGIs spelare.

Bra jobbat!

/Gustaf Fjaestad

 

Publicerad i Nyheter, Seniornyheter

Välkommen

Hej och välkommen till LUGI Badmintons hemsida. Om du undrar något kontakta oss gärna här.

Hitta till oss

Sponsorer

Tetra Pak - Protects What's Good
Li-Ning
Färs och Frosta Sparbanksstiftelse